Popravka Vodokotlića

Почетна » Popravka Vodokotlića

Popravka vodokotlića, montaža vodokotlića su deo vodoinstalaterskih usluga koje pružamo svakoga dana tokom cele godine. Popravka vodokotlića se radi za monoblok, ugradni ili samostalno kazanče za vodu wc šolje. Vodoinstalater hitne intervencije i popravke kvarova radi za fizička i pravna lica. Za sve popravke u kupatilu dolazimo isti dan. Povoljna cena, brza i kvalitetna usluga.

Popravka vodokotlića

Da li ste upoznati sa činjenicom da ukoliko iz vodokotlića curi voda u šolju i to traje duži vremenski period račun za vodu biće dosta uvećan. Ako zvono vodokotlića ne radi ispravno ili gumica za zvono vodokotlića ne dihtuje dobro iz kazančeta iscuri preko 100 litara vode na dan. Nemojte ingnorisati ovaj problem jer kada stigne račun za vodu hvataćete se za glavu. Takodje slab pritisak vode iz vodokotlića može stvoriti problem jer se wc šolja neće dobro isprati. Kako je kazanče za vodu wc šolje svakodnevno u upotrebi svaki kvar treba što pre otkoniti bez obzira da li curi voda u malim ili većim količinama. Najčešće se kvar dešava na plovku ili zvono vodokotlića prestane da funkcioniše. Popravka vodokotlića netraje dugo ukoliko je izvodi stručan vodoinstalater. Ako Vam je potreban majstor za vodokotlić koji će kvar otkloniti za kratko vreme možete nas pozvati svakoga dana u toku cele godine.

Popravljanje vodokotlića

Svako kazanče za wc šolju radi po istom principu. Punjenje vode u kazančetu se vrši preko brinoks creva koje je povezano na EK ventili. Kada povučete potezač dolazi do njegovog pražnjenja. Kolika je potrebna količina vode u kazančetu odredjuje plovak koji se nalazi unutar njega. Plovak je stalno na površini vode i pomoću njegovog položaja se odredjuje kada je dovoljna količina vode u kazančetu. Nekada je za popravljanje vodokotlića potrebno zameniti mažetnu, gumicu na prevojima, elastično crevo ili ispirnu cev. Ali do sada smo se uverili iz prakse da najčešće kvarovi nastaju na gumici zvona, plovku i samom zvonu. Često naši klijenti sami pokušaju da poprave vodokotlić ali kad ne uspeju da otklone kvar pozivaju našeg vodinstalatera u pomoć. Stalno govorimo klijentima da posao prepuste obučenom licu jer se nestručnim rukovanjem uvek napravi veća šteta. Bilo koji da je kvar u pitanju budite sigurni da će naš vodoinstalater popravku uraditi kvalitetno.

Popraviti stari ili kupiti novi vodokotlić?

Ukoliko vas je stari vodokotlić dobro služio duži niz godina bolje je izvršiti njegovu popravku nego kupiti novo kazanče za wc šolju. Danas na tržištu možete uzeti vodokotlić koji nije skup ali mi uvek savetujemo da se uzme kvalitetan uredjaj. Jeftini uredjaj ne mora da znači i da je loš ali mi smo se u praksi uverili da je u većini slučajeva tako. Vodokotlići se proizvode od kvalitetne plastike. Kako su unutra oloženi stiroporom ne može doći do kodezacije a u radu su bešumni. U zavisnosti mesta gde se postavlja uzimate visoko ili nisko montažni wc kotlić. Savetujemo da sa vremena na vreme očistite kazanče za wc od kamenca. Kamenac može uticati na stanje i rad vašeg vodokotlića. Kada primetite da imate problem sa vodokotlićem možete nas pozvati svakoga dana tokom cele godine. Vodoinstalaterske usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima. Garanciju dajemo na sve pružene usluge. Prostor gde radimo nakon završene intervencije ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301