Odgušenje Wc Šolje

Почетна » Odgušenje Wc Šolje

Odgušenje wc šolje radimo za stambene i poslovne prostore svakoga dana u toku cele godine. Ako Vam je potrebna hitna intervencija za odgušenje wc šolje i odgušenje kanalizacije možete nas pozvati.  Nudimo povoljne cene za vododinstalaterske usluge. Profesionalni vodoinstalater radi sve popravke kvarova isti dan kvalitetno i brzo.

Odgušenje wc šolje

Jedna od stvari koja ne želite nikada da Vam se desi je zgušenje wc šolje. Sama neprijatna situacija stvara paniku i stres. Ali budite bez brige. Dovoljno je samo da nas pozovete i svaki problem će biti rešen u kratkom vremenskom roku. Odgušenje wc šolje je za naše vodinstalatere postala rutina. Kako se ovim poslom dugo bavimo do sada smo uradili veliki broj raznih otpušavanja na uspešan i kvalitetan način. Nijedna situacija nas ne može iznenaditi jer posedujemo sav potreban alat kao i znanje da otklonimo svako zagušenje. Ukoliko voda sporo otiče ili joj je potrebno vreme kako bi otišla u kanalizaciju iz wc šolje jasan je znak da je došlo do zagušenja odvoda. Nikako sami ne rešavajte problem jer može doći do većih komplikacija i nastanka veće materijalne štete. Ono što Vi možete učinit je da na vreme pozovete profesionalnog vodoinstalatera koji će Vam pomoći u neprijatnoj situaciji.

Odgušenje wc šolje- Metoda            

Otčepljenje wc šolje se vrši na nekoliko načina. Kod lakših zagušenja se koristi gumena sisaljaka. Drugi postupak je putem sajle koja se stavlja u wc šolju i gura se kroz ispust i sifon dok se ne stigne do blokade. Treći metod i najefikasniji koji se koristi prilikom zagušenja većeg inteziteta je odgušenje mašinskim putem. U ovom postupku se takodje koriste čelične sajle koje pokreće mašina na elektro pogon. Preko mašine sajla vibrira i kada stigne do blokade ona svojom vibracijom i snagom buši zagušenje a voda pod pritiskom odnese naslage. Bilo da je zapušena wc šolja u zgradi, kući ili poslovnom objektu u najkraćem vremenskom roku dolazimo na adresu i rešavamo problem. Kada dodje do povraćaja vode iz knalizacije i ona počne da preliva preko šolje uslugu vodimo kao hitne intervencije. U ovim neprijatnim situacijama Vam je potreban odgovoran, kvalifikovan i dobar vodinstalater.

Zapušena wc šolja šta raditi?

Da biste izbegli ovo pitanje nikada nemojte bacati ostatke hrane u odvod wc šolje. Takodje bacanjem vlažnih maramica, tufera, štapića za uši, pelena i drugih stvari možete dovesti do zagušenja odvoda. Ako se desi da u šolju upadne korpica od mirisa i ona može začepiti odvod. Kada se desi da je zapušena wc šolja u zgradi i ukoliko sami pokušate da rešite problem i u tome neuspete možete napraviti problem u verikali zgrade. Čep koji se nalazio kod vas u stanu sada je prebačen u vertikalu pa je potrebno odgušenje vertikale kako se fekalna voda ne bi izlila kod komšije. Za svako otpušavanje na wc šolji, kadi, sudoperi ili bilo kom drugom mestu možete nas pozvati. Kvalifikovani, stručni i odgovorni vodoinstalateri stižu Vam u pomoć. Vodinstalaterske usluge pružamo svim pravnim i fizićkim licima svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve izvedene intervencije. Prostor nakon završenog posla ostavljamo uvek čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301