Gradjevinski preduzimač

Почетна » Gradjevinski preduzimač

Gradjevinski preduzimač. Profesionalna usluga svih vrsta građevinskih radova. Izgradnja i Renoviranje stanova, kuća, lokala, poslovnih prostora. Povoljne cene. Garancija za kvalitet. Gradjevinski preduzimač nude brze i kvalitetne usluge. Najbolji Vodoinstalateri, Električari, Keramičari, Stolari, Moleri, Fasaderi. Super Majstor tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom.

Gradjevinski preduzimači pružaju usluge u sledećim gradovima: Kraljevo, Novi Sad, Niš, Čačak, Valjevo, Kragujevac, Šabac, Beograd.

Gradjevinski preduzimač

Super Majstor gradjevinski preduzimači pružaju profesionalne usluge za sve vrste gradjevinskih radova, bili oni pojedinačni ili kompletni po principu ključ u ruke. Sve radove izvode kvalifikovani, iskusni i stručni majstori, poštujući predvidjene standarde. Profesionalne gradjevinske usluge za fizička i pravna lica.
Zahvaljujući svom znanju i stručnosti gradjevinski preduzimači pružaju maksimalno kvalitetne usluge uz najpovoljnije cene. Za svaki ugovoren posao daju garanciju da će radovi biti izvršeni u dogovorenom roku. Bilo da je potrebno renoviranje stana ili nekog drugog objekta stojimo Vam na raspolaganju.
Gradjevinski preduzimači usluge:
Izgradnja objekta
Višegodišnje iskustvo u izgradnji objekata za različite namene uz poštovanje zahteva klijenata i standarda kvaliteta.
Gipsarski radovi
Svi oblici gipsarskih radova. Pregradni zidovi, Spušteni plafoni. Možete kreirati enterijer prema svojim željama, zahvaljujući mogučnošću kombinovanja raznih oblika i vrsta gipsanih elemenata.
Molerski i fasaderski radovi
Gletovanje., Bojenje plafona i zidova, Fasaderski radovi, Farbanje vrata i prozora, Bojenje radijatora, cevi, gelendera, lamperije i slično. Ulepšajte, istaknite i zaštite prostor u kome živite.
Elektro instalaterske usluge
Sve vrste elektro instalacionih radova, koji podrazumevaju radove na razvodnim ormarima , izrada kompletne elektro instalacije, sprovođenje instalacija za sve potrošače koje su definisane projektom. Super Majstor tim električara iza kojih je dugogodišnje iskustvo.
Vodoinstalaterske usluge
Vodoinstalaterski poslovi su veoma zahtevni. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu Super Majstor vodoinstalateri su stručni i imaju veliko znanje i umeće u svom zanatu. Najmanji propust vodoinstalatera prilikom zamene vodoinstalacija može napraviti problem i havariju, kao i dodatni trošak. Sve vodoinstalaterske usluge možete sa poverenjem poveriti našim vodoinstalaterima.
Keramičarske usluge
Izbor kvalitetnog i iskusnog keramičara je veoma bitan ukoliko želite da se keramika u vašem domu postavi precizno i pedantno. Naši keramičari Imaju veliko iskustvo na postavljanju pločica kako na velikim poslovnim objektima tako i u individualnim objektima i domovima.
Parketarske usluge
Ono što svaki gost koji vam dodje u kuću primeti je parket. Parketari će u dogovoru sa klijentom odabrati najbolje rešenje za postavku parketa kako u odabiru tehnika postavljanja tako i u izboru laka. Tehnika postavljanja parheta je vrlo raznovrsna i uvek možete kombinovati nekoliko, kako bi dobili dekorativni i estetski efekat.
Zamena stolarije
Zamena stolarije definitivno je jedna od najvećih i najvažnijih stavki kada je reč o renoviranju stambenog prostora. Vrata i prozori moraju biti pravilno iznivelisani i dobro pričvršćeni. Njihovo otvaranje mora biti nesmetano. Moraju dobro dihtovati.
Rušenje i odvoz šuta
Prilikom adaptacije stambenog ili poslovnog prostora potrebno je srušiti pojedine zidove. Nakon rušenja istih, ostaje velika količina šuta koji treba da se ukloni kako bi se dalji radovi odvijali nesmetano. Šut se odvozi na deponiju kamionom ili traktorom.
Stolarske usluge
Dosta klijenata posle izgradnje ili renoviranja ima potrebu za popravkom ili nabavkom nameštaja. Naši stolari pružaju uslugu za sve stolarske radove kao i za izradu nameštaja po meri.
Gradjevinski preduzimači Super Majstor imaju veliko iskustvo. Možete im ukazati poverenje i angažovati ih za kompletan posao renoviranja ili adaptacije,kako za stambene tako i za poslovne objekte.

Pozovi 069 623 301