Servis Bojlera

Почетна » Servis Bojlera

Servis bojlera vršimo za sve modele svih proizvodjača. Servis bojlera i popravka kvarova bojlera se radi svakoga dana tokom cele godine. Nudimo povoljne cene za sve vodoinstalaterske usluge i za hitne intervencije vodoinstalatera. Kada Vam treba zamena grejača na kuhinjskom bojleru, termostata, sigurnosnog ventila po vašem pozivu dolazimo isti dan.

Servis bojlera radimo za proizvodjače: Magnohrom, Ariston, Elit, Beko, Elin, Bosch, Metalac, Simens,Termorad…

Servis bojlera- Usluga                        

Da li se obavaljnje svakodnevnice može zamisliti bez upotrebe bojlera. Bilo da se tuširamo, peremo ruke, umivamo, spremamo ručak ili peremo sudove ovaj uredjaj bele tehnike nam je potreban. Možda je on najveći izum zajedno sa mašinom za pranje veša koji je svakome potreban. Zastoj u njegovom radu stvara svakome nervozu i stres. Kupatilski ili kuhinjski, bio on zapemine od 5l ili 80l, imao prohromski kazan ili ne on je svima potreban. Da ne bi ostali bez njega kada nam je najpotrebniji treba raditi redovan servis bojlera. Dobrim i pravilnim održavanjem produžava se radni vek uredjaja. Samo redovnim pregledom grejača, instalacija, sigurnosnog ventila, creva, kazana i termostata možete biti sigurni u njegov rad. Kada je potreban dobar vodoinstalater koji će uraditi kvalitetan servis bojlera bio on protočni ili akumulacioni možete nas pozvati.

Kada je potreban servis bojlera?

Servis bojlera treba raditi jednom godišnje i to u pojedinim situacijam na koje ćemo Vam ukazati.

Ako bojler slabo greje vodu i potreban mu je veliki vremenski period da obavi ovu funkciju treba zameniti grejač.

Ukoliko bojler oko sebe pravi veliku toplotu treba ga odmah ugasiti, i pustiti polako da teče topla voda kako bi pritisak u kazanu spao. Izadjite iz kupatila i sačekajte da dodje vodoinstalater.

U slučaju da čujete kao da se voda kuva u kazanu bojlera, odmah ga isključite na osiguraču i pozovite majstora.

Servis treba raditi i u slučaju da se čuje pucketanje u kazanu, ili ukoliko uredjaj brzo zagreje vodu i istao tako je brzo potroši.

Kada primetite da su cevi ili creva za dovod vode oštećena ili oksidirala potrebna je njihova zamena pre nego što puknu.

Prilikom servisa radi se obavezno čišćenje kamenca iz kazana. Kamenac zna da napravi velike probleme u bojleru.

Održavanje bojlera

Svaki uredjaj bele tehnike zahteva adekvatno održavanje. Ako niste upoznati sa pravilnim načinom održavanja bojlera uvek možete dobiti savet od našeg vodoinstalatera. Adekvatnim rukovanjem i održavanjem uredjaja mogu se izbeći kvarovi na njemu. Neki od naših saveta su:

  • Prilikom tuširanja obavezno isključite bojler na prekidaču
  • Da bi bojler efikasno radio, a da pritom ne troši puno električne energije proveravajte stanje grejača
  • Ako se uredjaj ne koristi često ne mora biti stalno uključen u struju
  • Ukoliko se bojler ne koristi tokom zime a u prostoriji nema grejanja obavezno treba ispustiti vodu iz njega. Tako se sprečava pucanje kazana

Kada imate neko pitanje u vezi bojlera za kuhinju ili kupatilo možete nas kontaktirati. Vodoinstalaterske usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve pružene usluge vodoinstalatera kao i na rezervne delove koje mi nabavljamo za vas. Prostor nakon završenog posla uvek ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301