Mašinsko Odgušenje Kanalizacije

Почетна » Mašinsko Odgušenje Kanalizacije

Mašinsko odgušenje kanalizacije obavlja vodoinstalater sa dugogodišnjim iskustvom. Mašinsko odgušenje kanalizacije, otpušavanje cevi kao i otpušavanje vertikale su neke od usluge vodoinstalatera koje pružamo svakoga dana tokom godine. Povoljna cena za hitne intervencije i za popravke kvarova na vodovodnim instalacijama. Brza i kvalitetna usluga, po vašem pozivu dolazimo isti dan.

Mašinsko odgušenje kanalizacije

Naj neprijatnija situacija koja može da vas snadje je sigurno zagušenje kanlizacije. Bilo ono malog ili velikog inteziteta svakako remeti obavljanje vaše svakodnevnice. Kada dodje do zagušenja nikada nemojte panično reagovati i pokušati sami da ga rešite. Svaki problem ima rešenje, vodoinstalater koji ima veštinu i iskustvo može Vam pomoći kada nastane blokada kanalizacije. Da bi vodoinstalaterski posao obavio na adekvatan način mora imati sav potreban alat. Pogotovo ako je reč o otpušenju kanalizacije. Ako odgušenje sajlom ne daje rezultate mora se uraditi mašinsko odgušenje kanalizacije. Metoda otčepljenja mašinskim putem nije tako česta ali je najefikasnija ukoliko je blokada knalizacije velikog inteziteta. Uredjaj sa kojim se obavlja posao mora biti pouzdan kako ne bi otkazao prilikom izvodjenja intervencije. Kada začepi kanalizacija nemate više razloga za brigu jer smo mi tu za Vas. Naš pouzdani i profesionalni vodoinstalater će rešiti svaki vaš problem brzo i efikasno.

Otpušavanje kanalizacije woma vozilima

Kad je potrebno otpušavanje kanalizacije Woma vozilom može te nas pozvati. Vozilo se koristi kada se izvodi čišćenje kanalizacije pod pritiskom. Preko pumpe koja stvara 250 bari pritiska efikasno se uklanjaju sve nečistoće i masnoće sa zidova cevi odvoda. Metoda se koristi na cevi u prečniku od Ø 40mm do  Ø1.500 mm i dužine do 70m. Osim pumpe, creva i mašinskih sajli vozilo ima svu opremu za snimanje cevi kanalizacije. Preko specijalnih kamera utvrdjuje se tačno mesto gde je nastalo zagušenje. Snimak pomaže da se odredi na koji način i koja metoda je najefikasnija kako bi se problem rešio. Vozilo se koristi za čišćenje fekalne i kišne kanalizacije, ogušenje vetikale i horizontale kao i za odvodne kanale. Do sada smo ovu uslugu pružili za mnoga pravna i fizička lica i svaki problem smo uspešno rešili.  Naš stručni tim majstora uvek je spreman da pruži pomoć.

Mašinsko odgušenje kanalizacije sajlama na elktro pogon

U slučajevima kada se ručnim sajlama ne može rešiti problem pribegava se mašinsko odgušenje sajlama na elktro pogon. Mašina na elktro pogon pravi vibracije na sajli i ona svojim delovanjem buši čep na blokadi. Kada se čep probuši voda pod svojim pritiskom ukloni nastalo zagušenje. Proces se ponavlja više puta da bi se sa sigurnošću očistio odvod. U zavisnosti koji je predmet napravio blokadu na vrh sajle se postavljaju različiti oblici nastvaka. Na mestima kojima nije lako prići i koja su nezgodna sajle na elktro pogon su se pokazale efikasnim za rešavanje problema blokade. Kako bi ste izbegli hitne intervencije vodoinstalatera reagujte čim primetite da vaš odvod ne radi kao ranije. Za vodoinstalaterske usluge smo dostupni svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo za svako odgušenje bilo da se izvodi ručno ili mašinskim putem. Usluluge vodinstalatera pružamo fizičkim i pravnim licima. Prostor gde radimo ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301