Snimanje Vodovodnih Cevi

Почетна » Snimanje Vodovodnih Cevi

Snimanje vodovodnih cevi i pregled cevi kamerom se radi prilikom curenja vode na vodovodnim i kanalizacionim instalacijama. Da bi se uradila sanacija curenja vode ponekad je potrebno snimanje vodovodnih cevi. Vodoinstalater nudi povoljne cene za popravke kvarova i hitne intervencije. Sve vodoinstalaterske usluge pružamo brzo, kvalitetno, profesionalno i dolazimo isti dan.

Snimanje vodovodnih cevi

Ispitivanje vodovodne mreže, kad je pukla ili zapušena vodovodna cev snimanjem vodovodnih cevi je najefikasniji metod utvrdjivanja mesta problema. Detekcija curenja vode u zidu ili otkrivanje mesta zagušenja se obavlja specijalnim kamerama. Ovom metodom vodinstalater otkriva tačno mesto gde je nastao kvar. Preciznim uvidom majstor će pronaći najbolje rešenje kako bi se kvar otklonio. Upravo na osnovu snimka može se uvideti da li treba krpiti cev ili je potrebno zamena cele cevi. Takodje ova metoda ima prednost što kada se utvrdi tačno mesto kvara ne mora doći do obijanja celoga zida i pločica već se rušenje radi na mesto gde je problem. Kamera ima veliku rezoluciju pa je moguće utvrditi da li je došlo do korozije cevi i u kojoj je meri oštećenje. Kamere za snimanje cevi koriste se samo u slučaju težih kvarova kad je nemoguće na drugi nači detektovati kvar. Ukoliko se zagušenja dešavaju čest, tada je neophodno uraditi snimanje kanalizacije kako bi se problem kvalitetno rešio.

Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi kamerom se ne obavlja samo u slučaju nastanka kvara. Ispitivanje vodovodne mreže i kanalizacijskih cevi se može uraditi radi preventive. Naši vodoinstalateri uvek prate inovacije na tržištu kako bi mogli da brzo i kvalitetno pruže uslugu. Ponuda kamera sa snimanje cevi je velika, ali će stručan majstor znati koja je kamera najbolja za odredjeni profil cevi. Snimanje se mora obaviti iz više uglova kako bi se dobila jasna slika trenutnog stanja. Ukoliko imate potrebu za ovom uslugom možete nam se obratiti. Dugi niz godina pružamo vodoinstalterske usluge i do sada smo uradili veliki broj intervencija ovoga tipa. Svako nastalo zagušenje i pucanje cevi bile one kanalizacione ili vodovodne tretira se kao hitne inetrvencije. Naš cilj je da svaki klijent bude zadovoljan pruženom uslugom kao i da bude cena povoljna. Zato se naši majstori trude da usluga bude uradjena na profesionalan i odgovoran način.

Snimanje kanalizacije kamerom

Savremena oprema je veom bitna da bi se mesto zagušenja kanalizacije tačno lociralo i uočilo u kojoj je meri složenost problema. Nove tehnologije i svremena oprema su preduslov da se posao oko odgušenja obavi kvalitetno. Kada se koristi kamera vodoinstalater će imati tačan uvid u rešenje problema. Na osnovu toga odlučiće da li će se raditi mašinsko odgušenje kanalizacije ili će se raditi odgušenje sajlom. Blokada kanalizacije, slivnika i sanitarija narušava svakodnevnicu pa se svaki nastao problem mora rešavati što hitnije. Redovno snimanje kanalizacije kamerom može vas poštedeti skupih popravki. Otkrivanjem problema na vreme sprečava se narušavanje stanja cevi kanalizacije. Ova usluga je naročito dobra za velike poslovne prostore. Ako se suočavate sa čestim zagušenjem kanalizacije i potrebno je izvršiti snimanje iste možete nas pozvatii. Sve vodinstalaterske usluge pružamo svakoga dana u toku cele godine svim fizičkim i pravnim licima. Garanciju dajemo na sve pružene usluge a prostor nakon završene intervencije ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301