Montaža Vodokotlića

Почетна » Montaža Vodokotlića

Montaža vodokotlića kao i povezivanje wc šolje i vodokotlića su redovne usluge vodoinstalatera koje radimo svakoga dana. Ako treba da se promeni gumica za zvono ili da se očisti kamenac u vodokotliću za popravke kvarova dolazimo isti dan. Povoljna cena, brza i profesionalna usluga. Montaža vodokotlića se radi za sve modele svih gabarita.

Montaža vodokotlića- Usluga

Scena iz filma kada glavnom glumcu zataji vodokotlić pri prvom izlasku sa devojkom nas verovatno dovede do suza.  Ali kada se to nama desi u realnom životu nije ni malo smešna situacija. Muke koje imamo kako bi smo isprali wc šolju po principu snadji se nisu smešne. Kvar na vodokotliću nastaje uglavnom zbog dotrajalosti zvona ili plovka u njemu. Kako je ovaj deo sanitarije često u upotrebi neadekvatnim korišćenjem ručice za puštanje vode takodje dolazi do kvara. Ako se vodokotlić često kvari najbolje rešenje je zameniti ga. Montaža vodokotlića je jedna od čestih usluga koje pružamo svojim klijentima. Bilo da vodokotlić menjate zbog njegove dotrajalosti ili iz esteskih razloga možete računati na našu pomoć. Kada pozovete, brzo dolazimo na vašu adresu i za kratko vreme obavljamo zamenu starog i instaliranje novog vodokotlića. Bilo da je u pitanju niskomontažni vodokotlić, ugradni ili standardni montažu vršimo na kvalitetan način.

Montaža vodokotlića- Zamena vodokotlića

Često se ljudi prevare kada misle da je montaža i zamena vodokotlića jednostavan posao. Dosta puta su naši klijenti pokušali da poprave ili zamene vodokotlić po principu uradi sam i uvideli da to nje lako. Uvek im se desi neki problem koji ne mogu da reše pa tek tada pozivaju nas. Da bi vodokotlić ispravno funkcionisao moraju se svi delovi pravilno povezati. Crevo od vodokotlića do wc šolje to jest ispirna cev mora se kvalitetno povezati kako ono ne bi ispadalo iz šolje prilikom puštanja vode. Ako se to dobro ne uradi crevo pod pritiskom vode izleti iz sanitarije i pravi poplavu u kupatilu. Ukoliko niste u situaciji da sami obavite posao vreme je da nas angažujete. Posedujemo znanje i iskustvo kao i sav potreban alat kako bi sve vodoinstalaterske usluge pružili na profesionalan i odgovoran način. Pozovite nas već danas i uverite se u naše kvalitete.

Ugradnja vodokotlića- Cena

Cena usluge vodoinstalera kada se vrši ugradnja vodokotlića je fiksna i nema skrivenih troškova. U situacijama gde se moraju uraditi neki dodatni radovi prilikom montaže sapoštićemo klijentu pre početka posla. Ukoliko se klijent složi i odobri radove nastavljamo sa poslom. U našem poslu jedino nam je važno da klijent bude zadovoljan uslugom kao i da cena usluge bude prihvatljiva. Stručni smo i spremni da u svakom trenutku izadjemo na teren i obavimo posao za koji nas angažujete. Svako vaše pruženo poverenje u potpunosti opravdavamo. Bilo da Vam je potrebna popravka ili montaža vodoktlića ili ugradnja sanitarija dobar vodoinstalater je dostupan svakoga dana u toku cele godine. Usluge vodoinstalatera pružamo svim fizičkim i pravnim licima. Garanciju dajemo na sve pružene usluge kao i na rezervne delove koje mi nabavljamo vama. Prostor gde se obavlja intervencija nakon završenog posla ostavljamo uvek čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301