Zamena Termostata Na TA Peći

Почетна » Zamena Termostata Na TA Peći

Zamena tremostata na TA peći radimo za sve proizvodjače i modele svih jačina. Zamena termostata na TA peći, zamena ventilatora na TA peći, grejača su deo usluga koje pruža najbolji električar. Servis TA peći i popravke kvarova obavljmo isti dan. Povoljna cena za redovne usluge električara kao i za hitne intervencije.

Zamena termostata na TA peći

Termoakumulacione peći na električnu energiju su i dalje medju vodećim grejnim telima koje ljudi i danas korise za zagrevanje prostora. Osim činjenice da toplotu akumuliraju u ciglama noću kada je struja jeftinija i njihova povoljna cena održavanja čini ih ekonomičnim grejnim telom. Nove TA peći su skupe ali zato preko oglasa možete pronaći povoljno kvalitetnu peć kojaće vas dobro služiti. Svakako preporučujemo pre nego što se odlučite da izvršite kupvinu uradite proveru njenog stanja. Najčešće kvarovi nastaju na grejaču, ventilatoru i termostatu. Tremostat može biti sobni, akumulacioni i sigurnosni. Sobni služi da meri temperaturu u prostoriji. Kada se tempertura spusti ispod zadate na termostatu ventilator dobija singnal da se pokrene kako bi se dobila zadata temperatura. Preko akumulacionog termostata podešava se stepen akumulacije toplote u peći. Sigurnosni termostat ne dozvoljva peći da se pregreva. Bilo koji od termostata da prestane sa radom potrebno je da se izvrši zamena termostata na TA peći.

Provera rada termostata

Ukoliko je vaša peć toliko prevruća da ne možete spustiti ruku na nju ili nije dovoljno akumulirala toplotu na zadatom stepenu možete nas pozvati. Isto tako ako na točkiću koji se nalazi na sobnom termostatu ne čujete čvaktanje potrebno je ispitati deo. Provera rada sva tri termostata ne traje dugo kao i sama njihova zamena. Zamena i provera rada termostata je naša redovna elektro usluga koju pružamo u sklopu servisa grejnih tela. Upoznati smo sa svim modelima Ta peći pa iz tog razloga svaki kvar možemo okloniti brzo i efikasno. Kada dodje do kvara na TA peći tokom grejne sezone uslugu pružamo u vidu hitne intervencije. Tada nam je prioritet da što pre osposobimo grejno telo kako bi brzo ponovo dobili grejanje u vašem prostoru. Servis TA peći i njenu popravku i zamenu delova obavlja električar sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa TA pećima. Odgovorno pristupamo poslu bilo da je u pitanju sitan kvar ili neka složena intervencija.

Održavanje TA peći

Održavanje Ta peći treba raditi jednom godišnje. Možete raditi na karaju ili na početku grejne sezone. Tada se pregleda kompletno stanje peći i ako je potrebno vrši se zamena pojedinih delova koji su dotrajali. A tu se podrazumeva instalacija, čišćenje ventilatora i izduvnih kanala, zamena grejača i termostata ako ne rade dobro. Najbitnije je očistiti izduvne kanale i skinutu prljavštini i prašinu sa ventilatora kako bi se dobilo zdravje grejanje. Ukoliko je potrebno mi možemo nabaviti rezervni deo naravno ako to Vi želite. Bilo da je potrebno povezivanje na monofaznu ili trofaznu struju, zamena ventilatora ili su neki drugi kvarovi u pitanju možete nas pozvati. Električar servis i popravku TA peći radi kako za fizička tako i za pravna lica. Usluge pružamo svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve izvedene radove. Prostor nakon završene intervencije ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301